Skibby Bakke

Byggeår: 2021 – 2023

Rækkehuse og villagrunde i et dejligt område

Vores projekt på Skibby Bakke er et blandet projekt med både rækkehuse og villagrunde i et dejligt område tæt på Roskilde og Frederikssund. Hele byggemodningen har haft stor fokus på at lave et LAR-område, så alt regnvand på det store areal bliver håndteret inde på området.

Transport og omgivelser

Skibby er placeret i Nordsjælland og er centralt placeret mellem Roskilde, Frederikssund og Holbæk i Hornsherred. Skibby har en stor skole, Fjorlandsskolen, i byens østlige udkant. Derudover er der idrætsklubber med mulighed for fodbold, badminton og håndbold etc. i centeret ved Skibbyhallen, som ligger i den sydlige del af byen. Syd for det nye boligområde, er der bygget en ny stor børnehave. Der er også børnepasning gennem dagplejer.

Der er nemme offentlige forbindelser til både Roskilde og Frederikssund, som gør det nemt at komme ind til de nærmeste byer. Der er også blevet oprettet en ny busforbindelse, hvor man kan komme til uddannelsesbyen Hillerød.

Et veludviklet bycenter kan man også finde, hvor der er mulighed for at købe næsten alt. Der er dagligvarebutikker og et stort udvalgt af specialbutikker. Desuden er der mange parkeringspladser uden tidsbegrænsning.

Sammenhæng og bæredygtighed

Skibby er en by med mange muligheder for forskellige aktiviter selvom byens størrelse er lille. Klimahuset har en vision med det nye boligområde. Visionen med boligområdet er at udvide Skibby og skabe en helhed, så dette nye område ikke bliver afskåret fra det resterende af byen. De andre beboere som ikke bor i området inviteres også til at benytte alle områdets nye muligheder. Sammenhæng og bæredygtighed er store fokusområder i alle Klimahuse projekter med større udstykninger. Der er heller ikke langt med offentlig transport til de større byer omkring Skibby. Roskilde er bl.a. en rigtig hyggelig by med den smukkeste domkirke, museer og selvfølgelig den årlige Roskilde Festival.

Information

Antal
97 huse, heraf 8 dobbelthuse, 25 rækkehuse og 64 villagrunde
Byggeår
2021 – 2023
Energimærkning
A2020
Størrelse
Varierende
Energivalg
El, solceller og varmegenvinding

Galleri

Andre spændende boligprojekter

Bakkegårdene

Energimærkning
A2020
Byggeår
2023 – 2025
Antal
550 boliger

Hvalsø Bakke

Energimærkning
A2020
Byggeår
2021 – 2022
Antal
34 boliger

Hornshøj Bakke

Energimærkning
A2020
Byggeår
2020 – 2021
Antal
12 rækkehuse og 45 parcelhuse